Futárszolgálat szolgáltatásaink

Fuvar Autós futárral:

A megrendelés beérkezésétől számított 30-60 percen belül felvesszük a csomagot, amit min. 60, max. 120 percen belül átadunk a címzettnek.

Maximális tömeg: 300 kg (40/kg/db) 50cmx80cmx40cm lehet

A megrendelés beérkezésétől számított 30-60 percen belül felvesszük a csomagot, amit min. 60, max. 120 percen belül átadunk a címzettnek. Maximális tömeg: 500kg (40/kg/db) 1m x1m x 1m lehet.

A megrendelés beérkezésétől számított 30-60 percen belül felvesszük a csomagot, amit min. 60, max. 120 percen belül átadunk a címzettnek. Maximális tömeg: 1000kg (40/kg/db) 2x 1m x1m x 1m lehet.

Az előre egyeztetett időpontban és helyen vesszük át a küldeményt.

Minden kézbesítésről szállítólevelet állítunk ki, melyen fel van tüntetve a megrendelő, valamint a címzett neve és címe, a szállítás dátuma, a csomag jellege/azonosítója, a jármű mellyel a szállítást elvégeztük, az átvevő olvasható neve és az aláírása, továbbá a szállítás díja is.

A szállítólevél, három példányban készül, melyből az első példányt megrendelőnk megkapja a szállítás elvégzésekor; a másodpéldányt a kiállított számlával fizetéskor átadjuk; a harmadik példány pedig archiválódik a cégünknél.

Hivatalos ügyeinek intézésében is a segítünk (pl. okmányirodai ügyintézés, földhivatali papírok kikérése, pályázati anyagok határidőre beadása, banki, postai feladatok elvégzése, stb)